Boekenwinkel? Maak gebruik van de volledige collectie boeken van de Kindle

Apple Books is uw one-stop-locatie voor al uw favoriete boeken, en boeken waar u zelfs nog nooit aan hebt gezeten. Blader door de volledige Book Store, schrijf u in voor Oprahs nieuwe Book Club, bekijk wat andere mensen hebben gelezen en als volgende willen lezen, en download zelfs audioboeken om uw tijd in de bibliotheek wat aangenamer te maken. Al je downloads komen rechtstreeks van het internet naar je toe, dus je kunt lezen op je computer, Kindle, iPad of iPhone, zolang er een beschikbaar signaal is. Het maakt niet uit of u door het land reist, op zakenreis bent of gewoon thuis zit, u kunt uw iPad of iPhone meenemen en in de privacy van uw eigen huis door al uw aankopen bladeren.

Het andere geweldige aan Amazons Kindle en de selectie van meer dan 50 miljoen gebruikte boeken is dat er geen enkele kans is dat u teleurgesteld zult worden. De selectie omvat nieuwe en gebruikte boeken, tijdschriften, stripverhalen, non-fictie, fictie, kinderboeken en nog veel meer. U kunt zoeken naar alles wat u wilt en komen met precies wat u zocht. Het mooiste is dat het er allemaal is, wachtend tot u het vindt, zonder in de rij te hoeven staan of door stapels te moeten graven of erger nog - naar de dichtstbijzijnde boekwinkel te moeten rijden om een boek te kopen waarvan u vergat dat u het al had.

U kunt uw Amazon Kindle meenemen en in de boekwinkel gebruiken om u te helpen vinden wat u zoekt of gewoon rondkijken en gebruikmaken van alle functies die de Kindle biedt. Als je gebruikmaakt van de unieke functies van de Kindle, zoals het ingebouwde woordenboek, de directe kaarten, de nieuwsfeeds en nog veel meer, kun je echt een stadskrant in de palm van je hand worden, op zoek naar precies die dingen die je nodig hebt, wanneer je ze nodig hebt. De geweldige functies van de Kindle, die nu met de nieuwe boekwinkel van de Kindle slechts een klik verwijderd zijn, beginnen lezen weer leuk te maken. Het is niet alleen iets dat je op de Kindle leest - nu kun je boeken op je Kindle lezen terwijl je naar je werk pendelt, terwijl je thuis ontspant, of terwijl je slaapt.

Get in touch