Moet je een e-reader of een tablet gebruiken?

lees boeken

Met alle technologische snufjes in de wereld, waarom zou je geen boeken leren lezen op een e-reader? Er is geen reden waarom u niet zou kunnen genieten van de voordelen van het lezen van boeken op een apparaat dat klein en gemakkelijk mee te nemen is, maar toch alle voordelen biedt van een traditioneel boek. Door e-reader software te gebruiken, kunt u blijven genieten van de voordelen van een gedrukt exemplaar van uw favoriete titel, terwijl u het gemak en het gebruiksgemak van een elektronisch formaat toevoegt.

Wat zijn E-reader Apps nu precies? E-reader apps of e-reader software zijn mobiele applicaties waarmee u overal waar u bent boeken kunt lezen, met alleen het scherm van uw smartphone. Deze apps hebben een lange weg afgelegd van de enige ePub eBook reader die de meeste Android gebruikers konden bemachtigen, namelijk Google Play Books. Nu zijn er letterlijk tientallen verschillende tools voor zowel iOS-en Android-apparaten, velen van hen hebben nu een enorme hoeveelheid handige functies om elke fervent digitaal boek liefhebber te genieten. Bijvoorbeeld, sommige van de nieuwere versies van deze programmas komen met blauw licht lezing technologie, die helpt om je scherm te verlichten, zodat u de tekst kunt zien zonder dat je je gezicht te draaien in de richting van het licht. Dit is vooral prettig als u iets leest waarbij u in korte tijd veel moet lezen.

Het hangt ook helemaal van de persoon af of hij/zij het gemak van e-readersoftware aantrekkelijk vindt, of dat hij/zij denkt dat tablets beter zijn. Als u graag op een plat oppervlak leest, dan is er eigenlijk geen vergelijking tussen een e-reader en een tablet. Als je echter het gevoel hebt dat je liever paginas omslaat terwijl je je handen vrij hebt, dan zijn tablets duidelijk superieur. Het hangt allemaal af van je individuele voorkeuren.

Get in touch